Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@01:15:39 GMT

فعالیت صنوف در البرز و آوج استان قزوین آزاد شد

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۲۹۳۶۵

فعالیت صنوف در البرز و آوج استان قزوین آزاد شد

گروه استان‌ها ــ فرمانده قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونای استان قزوین گفت:‌ با توجه به نارنجی شدن ۲ شهرستان البرز و آوج فعالیت کلیه اصناف و مشاغل در این شهرستان‌ها آزاد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، آخرین جلسه قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونای استان قزوین با حضور معاون سیاسی و امنیتی استاندار به عنوان فرمانده قرارگاه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین، مدیرکل مدیریت بحران در محوطه باز استانداری قزوین برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منوچهر حبیبی در این جلسه با اشاره به در پیش بودن مراسم معنوی و عرفانی شب‌های قدر اظهار داشت: با توجه به نارنجی شدن رنگ کرونایی آوج و البرز فعالیت صنوف و مشاغل گروه‌های 2، 3 و 4 مانند گروه یک در این 2 شهرستان آزاد و بلامانع است.

حبیبی گفت: با توجه به اینکه برپایی مراسم امسال در فضاهای باز مساجد و سایر اماکن مذهبی مجاز اعلام شده، امکان برقراری نماز جماعت با رعایت فاصله اجتماعی در فضای باز و در حیاط مساجد برقرار است  و منعی در این حوزه وجود ندارد.

وی همچنین از آزاد بودن تردد در شب‌های قدر و احیا به مراکز اهدای خون خبر داد و افزود: با توجه به اینکه طرح محدودیت تردد شبانه از ساعت 22 تا 3 صبح در شب‌های قدر اجرا نمی‌شود، بنابراین افراد خیر در این حوزه نباید نگران باشند و هر کسی که در این شب برای اهدای خون به سازمان انتقال خون قزوین مراجعه کند، قطعاً از سوی پلیس و دوربین‌های نظارتی جریمه نمی‌شود. 

حبیبی در ادامه با اشاره به وضعیت بحران کرونا در قزوین تجمع در پارک‌ها و بوستان‌های شهری را یکی از عوامل شیوع جدید و خطرناک در استان قزوین دانست و تصریح کرد: گزارش‌هایی به ما رسیده که شهرداری در برخی پارک‌ها کنترلی بر پارک‌ها ندارد و قانون ممنوعیت حضور در پارک‌ها اجرا نمی‌شود که چنین موضوعی باید برطرف شود؛ وگرنه شهرداران باید پاسخگو باشند. 

سالمندان بر اساس پرونده‌های دیجیتال واکسینه می‌شوند

جانشین ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای استان قزوین همچنین در ادامه به آغاز واکسیناسیون کرونایی مرحله دوم از امروز اشاره کرد و گفت: بسیاری از مردم از ما در مورد نحوه ثبت نام برای دریافت واکسن کرونا سؤال می‌کنند که از همین تریبون اعلام می‌کنیم، هیچ جایی برای ثبت نام واکسن کرونا وجود ندارد و ثبت نام همگانی برای تزریق واکسن به مردم از طریق دانشگاه علوم پزشکی و به شکل پیامکی اطلاع‌رسانی می‌شود.

حبیبی ادامه داد: موضوع واکسیناسیون بیماران خاص اولویت‌دار در قزوین و همچنین افراد سالمند بالای 85 سال و 80 سال دارای بیماری زمینه‌ای مانند فشار خون و کم‌خونی از امروز در استان قزوین آغاز شده و این افراد هم بر مبنای پرونده دیجیتالی خود در مراکز جامع خدمات سلامت به تدریج و بر حسب اولویت واکسینه می‌شوند. 

وی یادآور شد: 6 پایگاه در این حوزه در شهر قزوین تدارک دیده شده که شامل سالن ورزشی هلال‌احمر، سالن ورزشی دانشگاه پیام نور، دانشگاه فرهنگیان و ستاد اسکان آموزش و پرورش در خیابان نواب شمالی، دانشگاه علمی-کاربردی شهرداری در خیابان اصفهان و فرهنگسرای شهید رجایی در خیابان راه‌آهن است که توزیع این مراکز هم بر مبنای عدالت منطقه‌ای و شهری اتفاق افتاده است. 

محدودیت‌های شدید کرونایی در قزوین یک هفته تمدید شدآمار مبتلایان کرونا در قزوین به بالاترین حد رسید‌ /‌ بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها پر شدرکورد ابتلا به کرونا در قزوین شکست/618 نفر در 24 ساعت بستری شدند

مردم آوج و البرز فریب رنگ نارنجی را نخورند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین هم در این جلسه با اشاره به نارنجی شدن رنگ کرونایی البرز و آوج گفت: اگر مردم آوج و البرز که در روزهای اخیر تعداد بالایی از فوتی‌ها و بستری‌ها را تجربه کردند، این رنگ را به حساب عادی شدن وضعیت بگذارند، رنگ کرونایی آنها در چند روز آینده دوباره قرمز خواهد شد و قطعاً رکوردهای ابتلا، بستری و فوتی کرونایی در این 2 شهرستان بیشتر از گذشته خواهد شد.

پیمان نامدار با اشاره به تشدید اجرای طرح مراقبت در منزل برای خالی کردن بیمارستان‌ها از بیماران کرونایی افزود: با توجه به اینکه از ابتدای نوروز امسال بیش از 15 هزار بیمار کرونایی را از طریق این طرح پذیرش و مورد درمان قرار داده‌ایم، بهتر است اجرای این طرح را با افزایش سهمیه داروهای ضدکرونا به ویژه کپسول اکسیژن بیش از گذشته توسعه دهیم تا زمینه ابتلای همراهان بیمار در مراکز درمانی به کرونا را هم از بین ببریم.

وی ادامه داد: بیش از 200 هزار تست کرونا از ابتدای بحران کرونا تاکنون از مردم قزوین گرفته‌ایم که معادل یک‌ششم جمعیت کل استان قزوین است و همچنان هم 8 هزار کیت تست جدید کرونا به استان قزوین تزریق شده تا بتوانیم کار تست‌گیری و غربالگری کرونایی را به صورت هدفمند در میان گروه‌های حساس و در معرض ابتلا وسعت دهیم.

انتهای پیام/س

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پروتکل های بهداشتی استانداری قزوین ویروس کرونا پروتکل های بهداشتی استانداری قزوین ویروس کرونا استان قزوین پارک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۹۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین

به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف درخشان اظهار کرد: عملیات مبارزه با انواع ملخ در مزارع کشاورزی این استان به پنج هزار هکتار خواهد رسید.

وی افزود: از ابتدای عملیات مبارزه تاکنون کل سطح سمپاشی بر علیه انواع ملخ‌های بومی در استان دو هزار و ۱۰۰ هکتار بوده است.

وی اظهار داشت: از اواخر اسفند ماه ۱۰ اکیپ ردیابی و دیدبانی در همه مناطق با سابقه آلودگی فعال شده که با شناسایی کانون‌های آلوده با تراکم قابل مبارزه و پایش مستمر این مناطق، عملیات مبارزه از پوره سن ۲ در مناطق طارم سفلی از ۱۴ فروردین ماه آغاز و تا قبل از بالدار شدن و پراکنده شدن ملخ‌ها و ایجاد خسارت به مزارع و باغات جلوگیری شده است.

وی خاطر نشان کرد: قزوین دارای اماکن دائمی انواع ملخ‌های بومی بویژه ملخ مراکشی در بخش طارم سفلی و انواع ملخ‌های شاخک بلند و بی بال البرز و ایتالیایی و شکم بادمجانی در بخش‌های الموت و مرکزی قزوین و بخش‌هایی از شهرستانهای آبیک و البرز و تاکستان است.

درخشان خاطر نشان ساخت: خوشبختانه بدلیل کنترل به موقع آفت در سال گذشته در هر سه استان گیلان، زنجان و قزوین که دارای مرزهای مشترک و کانون‌های آلوده به ملخ مراکشی هستند که در سال جاری مناطق آلوده کاهش چشمگیری داشته و پیش بینی می‌شود سطح مبارزه با این آفت در بخش طارم سفلی نسبت به سال قبل ۵۰ درصد کاهش یابد.

وی اضافه کرد: در مقابل در بخشهای رجایی دشت و رازمیان و معلم کلایه شاهد افزایش تراکم ملخ‌های شاخک بلند و بی بال البرز هستیم که مبارزه در این مناطق نیز از ۱۵ فروردین شروع شده و تا اوایل خرداد ادامه خواهد داشت.

درخشان یادآور شد: ملخ‌ها به دلیل دارا بودن ویژگی خاص همچون قدرت ازدیاد و جابجایی بالا، پلی فاژ بودن بطوریکه از هر سبزینه ای می‌توانند تغذیه کنند و همچنین شدت تغذیه‌ای بالا به عنوان مهمترین و خطرناک‌ترین آفت محصولات کشاورزی شناخته شده‌اند و جزو آفات عمومی تقسیم بندی می‌شوند که کنترل آن بر عهده دولت است.

به گفته وی؛ در سال گذشته سطح مبارزه با انواع ملخ‌های بومی در استان هشت هزار و ۵۰۰ هکتار بوده است.

کد خبر 6091199

دیگر خبرها

  • پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین
  • سال گذشته اردوی راهیان نور با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان برگزار شد
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند
  • بازیابی و معرفی روایت‌های فرهنگ دریاپایه قشم ضرورت دارد
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد