Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-28@20:46:25 GMT

دیدار طهرانچی با مدیران گروه دانشگاه آزاد قزوین

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۵۳۹۷۹

دیدار طهرانچی با مدیران گروه دانشگاه آزاد قزوین

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز؛ محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، در بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی  قزوین، دیداری با اساتید و مدیران گروه واحدهای استان داشت. در این دیدار برخی از مدیران گروه‌ها به نمایندگی سایرین مسائل و مشکلات خود را با طهرانچی مطرح کردند.

افزایش سطح رفاهی اساتید با بستن قراردادهای گروهی با سازمان‌ها

بیت‌الله اکبری‌مقدم رئیس دانشکده مدیریت و حسابداری و مدیر گروه اقتصاد دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در این جلسه خطاب به طهرانچی گفت: شما تغییرات ساختاری خیلی خوبی در دانشگاه آزاد ایجاد کرده‌اید و این را همه افرادی که قضاوتی عادلانه داشته باشند، درک می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تغییرات به وجود آمده هم در ساختار نیروی انسانی سازمان مرکزی و هم در آیین‌نامه‌های پژوهشی و آموزشی و ایجاد دو سیستم آموزشی و پژوهشی که در حال استفاده هستند  تغییرات مهمی هستند. البته این دو سامانه اشکالاتی دارند که باید رفع شوند ولی ایجاد این دو سامانه کار بزرگی است که در دانشگاه انجام شده است.

 اکبری‌مقدم در ادامه به بیان برخی مسائل و پیشنهادات خود برای رفع مشکلات دانشگاه و اعضای هیئت علمی پرداخت و بیان کرد: دانشگاه‌های دولتی با وجود اینکه بودجه زیادی دارند اما آنها هم دانشجویان خارجی را پذیرش می‌کنند. به طور مثال دانشگاه مازندران تعداد زیادی دانشجوی عراقی دارد.

 وی با اشاره به اختلاف زیاد حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاههای دولتی با دانشگاه آزاد افزود: دانشگاه‌های دولتی قاعدتاً به لحاظ درآمدی نیازی به دانشجویان خارجی نداشتند اما از طرف دولت دانشجویان عراقی به آن سمت هدایت شده‌اند خواهش بنده این است که با توجه به نفوذ و قدرتی که شما در دولت و مجلس دارید کاری کنید که دانشجویان عراقی فقط در دانشگاه آزاد مشغول به تحصیل شوند.

 این استاد اقتصاد دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ادامه داد: در حال حاضر خیلی از اعضای هیئت علمی دانشگاه مازندران می‌گویند که فقط به ما کلاس دانشجویان عراقی را بدهید؛ چرا که برای این کلاسها به آنها درآمد دلاری داده می‌شود. تسلط این اساتید بر زبان انگلیسی یا عربی در این کار موثر است اما ما هم اینجا اعضای هیئت علمی‌ای داریم که بر زبان انگلیسی یا عربی تسلط دارد.

 اکبری مقدم سپس به پیام طهرانچی که در روز معلم خطاب به معلمین و اساتید دانشگاه صادر شده بود اشاره کرد و گفت: ما از شما تشکر می کنیم که در این پیام به منزلت و معیشت معلمان و اعضای هیئت علمی اشاره کردید و گفتید که باید راهکارهایی برای آن اندیشیده شود. درست است که شرایط ما از نظر مالی نسبت به قبل بد شده است اما پیشنهاد ما این است که سازمان مرکزی با قراردادهای گروهی که در سطح کشور با دیگر سازمانها می‌بندد؛ سطح امکانات رفاهی اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد را بالا ببرد.

 وی ادامه داد: به طور مثال میتوان با خودروسازان قراردادهای گروهی بست که به اعضای هیئت علمی و سایر همکاران خودرو تعلق بگیرد یا در زمینه گردشگری چنین قراردادهایی انعقاد شود تا از این طریق امکانات رفاهی بالا رود چرا که اختلاف سطح رفاهی اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد و دولتی خیلی بالاست.

 اکبری مقدم در بخش پایانی صحبت‌های خود با اشاره به فساد زیادی که در پذیرش مقالات علمی در مجلات علمی پژوهشی وزارتین وجود دارد، گفت: این فساد آنقدر بزرگ است که در حال تبدیل شدن به یک مافیاست. دانشجویان تحصیلی تکمیلی ما به این فساد عادت کرده‌اند و با آن هم راستا شدند و برای آن پول هزینه می‌کنند.

وی افزود: این موضوع هم سطح علمی را پایین می‌آورد و هم اینکه شایسته سیستم‌ دانشگاه بزرگی مثل دانشگاه آزاد اسلامی نیست. خواهش بنده این است که مجلات دانشگاه آزاد که آنها هم مجلات علمی پژوهشی هستند؛ حداقل به عنوان ملاک دفاع اولیه مورد پذیرش قرار بگیرند تا دانشجویان ما بتوانند بدون این که درگیر این فساد شوند از پایان نامه ها و رساله های خود دفاع کنند.

بهبود کیفیت رساله‌های دکتری

احمد مختاریان مدیر گروه برق دانشگاه آزاد قزوین با تاکید بر پیش‌رو بودن دانشگاه آزاد در ارائه کلاس های مجازی به دانشجویان در دوران کرونا گفت: یکی از مشکلات ما برای امتحانات مجازی  و نحوه تحلیل پاسخنامه بود که هم دانشجو و هم استاد را با مشکل مواجه کرده بود.

 مختاریان در ادامه با اشاره به یکپارچه‌سازی پایگاه‌های داده در دانشگاه آزاد و ایجاد سامانه‌های آموزشیار، پژوهشیار، اظهار کرد: این سامانه‌ها هنوز با هم ارتباط ندارند و اگر بتوان این‌ها را به صورت متمرکز پیاده‌سازی کرد؛ کار برای اساتید و دانشجویان خیلی ساده‌تر خواهد شد.

 مدیر گروه برق دانشگاه آزاد قزوین افزود: سیستم متمرکز پیش دفاع توانسته یک تحول اساسی ایجاد کند و باعث بهبود کیفی رساله‌های دکتری شده است. پیش از این دیده می شد که برخی از جلسات دفاع کیفیت لازم را ندارد ولی این سیستم به افزایش کیفیت کمک کرده است.

وی در بخش پایانی صحبت‌های خود به امور معیشتی اساتید دانشگاه آزاد اشاره کرد و از طهرانچی درخواست کرد که تا حد امکان فاصله درآمدی بین استادان دانشگاه آزاد و دولتی کمتر شود.

تسهیل در راه‌اندازی مراکز تحقیقاتی

جمال‌الدین سهیلی مدیر گروه معماری و هنر دانشگاه آزاد قزوین، تشکیل هیئت‌های اندیشه‌ورز را اتفاق بسیار خوبی دانست و گفت: تشکیل این هیئت‌ها ظرفیت‌های خوبی را از نظر توسعه ظرفیت آموزشی و پژوهشی ایجاد کرده است. دانشگاه آزاد قزوین هم طرح دانشکده کارآفرینی را تهیه کرد اما کار خیلی خوب پیش نرفته است و نیاز به حمایت بیشتری دارد.

سهیلی درباره تصویب و توسعه مراکز تحقیقاتی نیز وی اظهار کرد: ما در دانشکده معماری، مرکز تحقیقات معماری و شهرسازی را پیگیری کرده‌ایم. پیشنهاد ما این است ترتیبی اتخاذ شود که مجوز راه‌اندازی مراکز به صورت یکساله به هیئت‌های امنای استانی واگذار شود و اگر خوب عمل شد این کار بعداً در سازمان تایید شود؛ چرا که در حال حاضر راه‌اندازی این مراکز بسیار زمان‌بر شده است.

محدودیت‌های برنامه‌های پژوهشی

خانم پوردهقان عضو شورای پژوهشی دانشگاه آزاد قزوین در ابتدای صحبت‌های خود به بخشی از دستاوردهای این دانشگاه اشاره کرد و گفت: دو تن از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد قزوین در لیست ۲ درصد پژوهشگران برتر دنیا قرار دارند.

وی ادامه داد: دفتر ارتباط با صنعت این دانشگاه رتبه ۷ را در بین واحدهای دانشگاهی کسب کرده است و باشگاه پژوهشگران دانشگاه نیز در بین چهار رتبه برتر بوده است.

پوردهقان در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به محدودیت‌هایی که در حوزه برنامه‌های پژوهشی وجود دارد، گفت: یکی از محدودیت‌های اصلی‌ موضوع راه‌اندازی مراکز تحقیقاتی هستند که سریع ترین و راحت‌ترین پل ارتباطی برای ایجاد ارتباط با صنعت هستند.

 وی افزود: ارتقاء کمی و کیفی قراردادهای برون دانشگاهی از نظر ثبت در سامانه‌های مختلف با محدودیت های مواجه هستند. موضوع تشویقی مقالات اساتید هم مدت زیادی است که فرایند صدور مجوز زشت مشمول زمان شده است.

عضو شورای پژوهشی دانشگاه آزاد قزوین اصلی‌ترین چالش را در حوزه پژوهش مربوط به سامانه پژوهشیار دانست و اظهار کرد: این سامانه به دنبال کیفی‌سازی و تمرکز است اما سامانه‌های پشتیبان آن هنوز اشکال دارد؛ باید این سامانه‌ برخی موارد را در اختیار واحدها قرار دهد. در این مدت نسبت به میزان مدت مشابه تعداد دفاع رساله های دکتری یک دهم شده است.

زمان‌بر شدن دفاع از پایان‌نامه‌ها

فرهاد اعتباری مدیر گروه صنایع دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با اشاره به اینکه یکپارچه‌سازی در حوزه های آموزشی و پژوهشی کار بسیار بزرگی بوده است گفت: این پروژه های بزرگ به پشتیبانی های بزرگی هم نیاز دارند به خصوص برای سامانه‌پژوهشیار که دانشجوها از این بابت خیلی ناراضی هستند.

وی با بیان اینکه پروسه دفاع از رساله‌ها و پایان‌نامه‌ها زمان‌بر شده است، اظهار کرد: تعداد پایان‌نامه‌های تصویب شده در این مدت نسبت به مدت مشابه کاهش یافته است و این سامانه باید خیلی چابک‌تر و سریع‌تر عمل کند.

 اعتباری در ادامه با بیان اینکه اگر نمی‌توان برای معیشت اساتید خوب عمل کرد، گفت: باید این اشکال را در بقیه حوزه‌ها جبران کرد به طور مثال باید به ارتقای اساتید توجه کرد. در دانشگاه های دولتی این فرآیند بین ۲ تا ۳ ماه زمان می‌برد؛ ولی در دانشگاه آزاد از شروع تا پایان آن بیشتر از یک سال طول می‌کشد.

وی با تاکید بر این که رشته‌های موجود را باید به‌روز کرد، عنوان کرد: اما در کنار آن باید رشته‌های جدید را که مورد نیاز کشور هست تعریف کنیم. در حال حاضر تعریف این رشته‌های جدید بسیار زمان‌بر است و فرآیند اداری آن خیلی طول می‌کشد.

 مدیر گروه صنایع دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در بخش پایانی صحبت‌های خود، گفت: در چند سال اخیر اتفاقات مهمی در دانشگاه آزاد رخ داده است. تشویق همکاران برای حرکت به سمت فناوری، تجاری‌سازی دانش و کسب درآمد، قدم بسیار ارزشمندی بوده اما هنوز آن اعتقادی که مدیران باید به این داشته باشند، وجود ندارد.

تامین اعتبار اولیه برای پروژه‌های درآمدزا

حسینی‌مهر معاونت علمی واحد تاکستان با تاکید بر اهمیت تامین اعتبار اولیه برای شروع کارهای درآمدزا در واحدهای دانشگاهی گفت: با فرض اینکه اعضای هیئت علمی تخصص و انگیزه لازم را هم داشته باشند اما راه‌اندازی بعضی مراکز تحقیقاتی و کارگروه های پژوهشی نیاز به یک سرمایه اولیه دارد که در حال حاضر برای خیلی از واحدها چنین چیزی مقدور نیست.

 وی در مورد یکی از مشکلاتی که در واحدهای مانند واحد تاکستان با آن مواجه هستند، اظهار کرد: هرم هیئت علمی برای ایجاد رشته‌ها در برخی واحدها متناسب نیست. مثلاً در یک گرایش نمی‌توان سه استاد را پیدا کرد که برای تاسیس یک رشته بتوان از آنها استفاده کرد.

 حسینی‌مهر درباره سامانه‌های یکپارچه‌ساز دانشگاه آزاد نیز گفت: این سامانه‌ها به یکپارچگی مسائل مالی و آموزش کمک می کند اما نواقص آن همچنان زیاد است. قبلاً بازخوردهایی که ارائه می‌شد؛ یکی دو روز جواب می‌گرفتیم اما الان بعضاً یک ماه از اعلام اشکال می‌گذرد ولی خبری نمی‌شود.

وی ادامه داد: امکان ثبت ماده ۴۷ هنوز در آموزشیار وجود ندارد. دانشجو هم نمی‌تواند منتظر بماند چرا که مشکل نظام وظیفه دارد و فقط به انجام کار خودش فکر می‌کند.

 معاونت علمی واحد تاکستان درباره تجمیع دو معاونت آموزشی و پژوهشی در برخی از واحدهای دانشگاه آزاد گفت: این تجمیع با هر ضابطه ای که انجام شده است به زیرساخت بعضی واحدها مانند واحدتاکستان توجه نکرده است واحدتاکستان ظرفیت پذیرش ۱۶ تا ۱۷ هزار دانشجو را دارد و از تعداد زیادی کارگاه، آزمایشگاه و مزرعه برخوردار است.

حسینی‌مهر افزود: این همه امکانات و فرصت‌ها به خاطر یک حق سرپرستی معاونت از دست رفته است. کار آموزشی چون روزمره است فرد را درگیر می‌کند اما کار پژوهشی در چنین شرایطی مورد غفلت واقع می‌شود.

وی در پایان با بیان اینکه برای بازنشستگی زودتر از موعد برخی اعضای هیئت علمی هم باید فکری شود، اظهار کرد: این کار خودش نوعی سرمایه‌گذاری برای دانشگاه آزاد است.

تبدیل به احسن سرمایه‌های راکد

کاظمی معاونت علمی واحد بویین‌زهرا با اشاره به بحث‌های دانش‌بنیان نرم‌افزاری و درآمدهای غیرشهریه‌ای پیشنهادی برای تبدیل برخی سرمایه‌های راکد مانده در  واحدها ارائه داد و گفت: در همه واحدها، کارگاه ها و تجهیزاتی داریم که در حال حاضر ممکن است کمتر استفاده شود. اگر فرآیندی ایجاد شود که این سرمایه‌ها تبدیل به احسن شوند؛ می‌توان از آنها بهره بیشتری برد.

وی با اشاره به اینکه این پروسه یک بروکراسی طولانی را طی می‌کند و حتی بعضاً نتیجه لازم هم گرفته نمی‌شود، اظهار کرد: استنباط من این است که اگر این موضوع حل شود؛ واحدهای استان می‌توانند دچار یک تحول شوند.

معاونت علمی واحد تاکستان درباره تامین منابع مالی در زمان مناسب خود گفت: زمانی هست که موضوع را دنبال می‌کنیم و به نتیجه می‌رسانیم اما منابع مالی مورد نیاز مدت‌ها بعد مصوب شده و در اختیار ما قرار می گیرد. در چنین شرایطی استاد و پیشنهاددهنده‌ها از نظر انگیزشی دچار مشکل می‌شوند. بنابراین باید به این قسمت یک نگاه ویژه و جدی صورت گیرد.

 کاظمی در بخش پایانی صحبت‌های خود به درخواست برخی از اعضای هیات علمی برای انتقال به واحدهای دیگر اشاره کرد که واحد مقصد هم موافقت کرده است اما روند اجرایی این فرآیند طولانی و زمان‌بر است و باید آن را تسهیل کرد.

پروسه طولانی ارتقا اساتید

صادقی مدیر گروه زبان انگلیسی واحد تاکستان با بیان برخی از سوابق علمی و پژوهشی خود نسبت به فرایند ارتقاء خود به دانشیاری اعتراض کرد و گفت: امروز خدمت شما یک دردنامه را طرح می‌کنم. تقریباً ۶ سال است که ارتقای من به دانشیاری طول کشیده است.

 وی با اشاره به این که ۶ دوره پژوهشگر نمونه واحد تاکستان بوده و ۳ دوره هم به عنوان پژوهشگر نمونه استان قزوین انتخاب شده است، اظهار کرد: من ۳۰ سال پیش با حقوق ۳۶ هزار تومان کار خود را در دانشگاه آزاد شروع کردم و امروز دریافتی من چیزی در حدود ۶ تا ۷ میلیون تومان است. من به فکر پول نیستم اما خواهش من این است که هویت علمی من را به من بدهید.

انتهای پیام/

اسماعیل والی کد خبر: 1096093 برچسب‌ها محمدمهدی طهرانچی دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: محمدمهدی طهرانچی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین اعضای هیئت علمی دانشگاه دانشگاه آزاد قزوین معاونت علمی واحد دانشگاه آزاد آموزشی و پژوهشی مراکز تحقیقاتی پایان نامه ها واحد تاکستان حال حاضر اکبری مقدم راه اندازی سامانه ها مدیر گروه رساله ها رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۳۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماراتُن علمی متقاضیان آزمون سراسری برای تصاحب صندلی‌های دانشگاه‌ها

خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ نوبت اول کنکور سراسری سال ۱۴۰۳ از روز گذشته (پنجشنبه ۶ اردیبهشت) آغاز شد.

در آزمون صبح دیروز ۵۳۳ هزار و ۳۲۲ داوطلب در گروه‌های علوم ریاضی و انسانی شرکت کردند.

۱۲۸ هزار و ۳۶۲ داوطلب در گروه علوم ریاضی و ۳۸۴ هزار و ۹۶۰ داوطلب در گروه‌های علوم انسانی شرکت کردند.

در نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ در مجموع یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۱۸ داوطلب ثبت‌نام کرده‌اند که ۶۳ درصد زن و ۳۷ درصد مرد هستند. در آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو ـ معلم نیز ۶۶۰ هزار و ۳۹۳ نفر ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد ۶۶ درصد زن و ۳۴ درصد مرد هستند.

عصر روز پنجشنبه ۶ اردیبهشت داوطلبان گروه هنر و زبان‌های خارجی و صبح امروز (جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی حضور دارند.

همچنین ۵۰۱ هزار و ۸۱۰ داوطلب در گروه تجربی حضور دارند که ۳۵۵ هزار و ۵۰۸ نفر معادل ۶۷ درصد داوطلبان زن و تعداد ۱۶۶ هزار و ۳۰۲ نفر معادل ۳۳ درصد داوطلبان مرد هستند.

آغاز ماراتن دوم آزمون سراسری در دانشگاه آزاد شاهین‌شهر

در دوم روز آزمون سراسری نوبت اول 1403 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین شهر با حضور بیش از 450  داوطلب زن در رشته علوم تجربی برگزار شد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر در حاشیه برگزاری روز دوم آزمون سراسری نوبت اول ۱۴۰۳  اظهار کرد: این آزمون در رشته علوم تجربی در صبح  روز جمعه ۷ ادریبهشت‌ماه ۱۴۰۳ با رعایت کامل نکات بهداشتی با حضور ۴۵۰ داوطلب زن در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر برگزار شد.

حمیدرضا خدایی تبیین کرد: با توجه به ‌موقعیت خوب جغرافیایی این واحد دانشگاهی، دسترسی آسان به خطوط تاکسی و تجارب ارزنده واحد شاهین‌شهر در برگزاری موفق آزمون‌های مختلف، افزود: آزمون سراسری نوبت اول 1403 در مدت زمان تعیین شده در صحت و سلامت کامل برگزار شد.

وی با یادآوری تلاش بی‌وقفه همکاران دانشگاه در امر برگزاری منظم این آزمون، ضمن قدردانی از همکاری تمامی کارکنان حوزه‌های مختلف این واحد دانشگاهی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر همواره در برگزاری آزمون‌های دکتری، کارشناسی ارشد، کارشناسی، آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی، آزمون نظام مهندسی و ... موفق عمل کرده که این مهم حاصل تلاش مجموعه شریف علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد  شاهین شهر بوده است.

برگزاری موفق آزمون سراسری در دانشگاه آزاد خمینی‌شهر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: این دانشگاه مانند سال‌های قبل و همزمان با سراسر کشور میزبان داوطلبان نوبت اول آزمون سراسری با حضور ۴۷۳ داوطلب آقا در نوبت صبح روز پنج‌شنبه ۶ اردیبهشت‌ماه سال جاری بود که از این تعداد ۲۵۱ نفر در گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی و ۲۲۲ نفر در گروه آزمایشی علوم انسانی شرکت کردند. 


علی حیدری افزود: در راستای رفاه حال همراهان داوطلبان، فضای مناسبی به منظور استقرار و آشنایی با رشته‌های دانشگاهی با حضور اساتید و مشاورین دفتر هدایت تحصیلی در نظر گرفته شد که با استقبال خانواده داوطلبان مواجه شده است. 

وی درباره تمهیدات و اقدامات در نظر گرفته شده این واحد دانشگاهی در راستای برگزاری هرچه مطلوب‌تر آزمون سراسری خبر داد و گفت: هماهنگی‌های لازم با نیروی انتظامی، اداره برق، آتش‌نشانی و همچنین پلیس راهور برای تسهیل در عبور و مرور داوطلبان، آماده‌سازی پارکینگ دانشگاه برای استقرار وسایل نقلیه داوطلبان، هدایت و راهنمایی داوطلبین درراستای جایابی محل استقرار، استقرار یک دستگاه آمبولانس مربوط به جمعیت هلال‌احمر با حضور نیرو‌های خدوم این جمعیت، ایجاد باجه دریافت امانات متمرکز، توزیع متمرکز بسته پذیرایی برای داوطلبین و عوامل اجرایی به‌صورت جداگانه ازجمله اقداماتی بود که در نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر صورت پذیرفت.

آزمون سراسری نوبت اول ۱۴۰۳ در دانشگاه آزاد شاهین‌شهر

آزمون سراسری نوبت اول ۱۴۰۳ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین شهر با حضور بیش از 850  داوطلب مرد و زن در رشته‌های علوم تجربی، علوم انسانی و ریاضی فیزیک در روزهای 6 و 7 اردیبهشت‌ماه 1403برگزار می‌شود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر در حاشیه برگزاری آزمون سراسری نوبت اول ۱۴۰۳  اظهار کرد: این آزمون در رشته‌های ریاضی فیزیک و  علوم انسانی در صبح  روز پنج شنبه، ششم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با رعایت کامل نکات بهداشتی با حضور ۴۵۰ داوطلب مرد و زن در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین شهر برگزار شد.

حمیدرضا خدایی گفت: با توجه به ‌موقعیت خوب جغرافیایی این واحد دانشگاهی، دسترسی آسان به خطوط تاکسی و تجارب ارزنده واحد شاهین شهر در برگزاری موفق آزمون‌های مختلف، افزود: آزمون سراسری نوبت اول ۱۴۰۳ در مدت زمان تعیین شده در صحت و سلامت کامل برگزار شد.

وی با یادآوری تلاش بی‌وقفه همکاران دانشگاه در امر برگزاری منظم این آزمون، ضمن قدردانی از همکاری تمامی کارکنان حوزه‌های مختلف این واحد دانشگاهی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر همواره در برگزاری آزمون‌های دکتری، کارشناسی ارشد، کارشناسی، آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی، آزمون نظام مهندسی و ... موفق عمل کرده که این مهم حاصل تلاش مجموعه شریف علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد  شاهین شهر بوده است.

واحدهای دانشگاه آزاد آذربایجان‌غربی میزبان آزمون‌های سراسری

معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه از میزبانی دانشگاه‌های آزاد اسلامی ارومیه، بوکان، سلماس، خوی، ماکو و مهاباد در برگزاری آزمون‌های سراسری 6 و 7 اردیبهشت‌ماه سال جاری خبر داد.

پژمان محمدی با ارائه آماری از میزان شرکت‌کنندگان در این آزمون‌ها عنوان کرد: روز پنجشنبه یک‌هزار و 646 داوطب خانم و هزار و 168 داوطلب آقا در دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه به رقابت با یکدیگر در آزمون سراسری می‌پردازند و این میزان در روز جمعه هزار و 502 داوطلب خانم و هزار و 259 داوطلب آقا خواهد بود.

‌ی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان در روز پنجشنبه و جمعه در مجموع میزبان یک‌هزار نفر داوطلب خانم در رشته‌های مختلف آموزشی برای رقابت در آزمون سراسری خواهد بود، افزود: تعداد 910 داوطلب خانم و 56 داوطلب آقا در روز پنجشنبه و 893 داوطلب خانم نیز در روز جمعه در دانشگاه آزاد اسلامی سلماس برای شرکت در آزمون سراسری حضور پیدا می‌کنند.

محمدی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی روز پنج‌شنبه 606 داوطلب خانم و 865 داوطلب مرد و روز جمعه 400 داوطلب خانم و 700 داوطلب آقا را برای شرکت در آزمون‌های سراسری میزبانی می‌کند.

وی درباره دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو نیز به رقابت 363 داوطلب خانم و 226 داوطلب آقا در روز پنجشنبه و 396 داوطلب زن و 232 داوطلب آقا در روز جمعه اشاره کرد.

معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه، تعداد شرکت‌کنندگان در آزمون سراسری روز پنجشنبه به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد را یک‌هزار و 61 داوطلب خانم و 599 داوطلب آقا و تعداد شرکت‌کنندگان در آزمون سراسری روز جمعه در همین دانشگاه را 939 داوطلب زن و 539 داوطلب مرد عنوان کرد.

دانشگاه آزاد ممسنی میزبان ماراتن ١٢٩٠  نفری کنکور سراسری ۱۴۰۳

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از برگزاری آزمون سراسری ۱۴۰۳ در نوبت صبح  روز‌های پنج‌شنبه  و جمعه در این دانشگاه خبر داد.

علی کریمی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی ممسنی  در تاریخ ششم و هفتم اردیبهشت‌ماه میزبان مجموعاً ١٢٩٠ داوطلب کنکور سراسری گروه علوم انسانی و علوم تجربی خواهد بود. 

وی با اشاره به درخواست‌های مکرر والدین برای برگزاری کنکور در دانشگاه آزاد اسلامی ممسنی اظهار کرد: تمهیدات لازم برای برگزاری آزمون امن و در کمال آرامش فراهم شده است.

 وی تبیین کرد: امسال نیز همانند سال‌های قبل  این واحد دانشگاهی مجری برگزاری کنکور سراسریاست و اطمینان داریم دانشگاه از تمام امکانات، زیرساخت‌ها و ظرفیت خود برای برگزاری کیفی کنکور سراسری استفاده خواهد کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی گفت: این دانشگاه به‌عنوان میزبان متقاضیان کنکور سراسری بوده و این دانشگاه با همت و همکاری تمام‌عیار مجموعه در تمام حوزه‌ها شرایط را برای برگزاری یک آزمون درست برای رفاه حال  و آرامش داوطلبان تدارک دیده و امروز نیز شاهد برگزاری آزمون علوم انسانی بودیم.

این استادیار رشته مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی ممسنی تبیین کرد: امیدواریم این دانشگاه به‌عنوان یک مرکز و موسسه پیشرو در شهرستان‌های ممسنی و رستم بتواند در تمام عرصه‌ها خدمات خوب و شایانی به مروم شریف و نجیب این دیار ارائه دهد.


کریمی عنوان کرد: مردم فهیم و نخبه‌پرور شهرستان‌های ممسنی و رستم همیشه در سطح آزمون‌های سراسری چه آرمون‌های تخصصی و کنکور سراسری خوش درخشیدند و ما همواره به این مردم افتخار می‌کنیم و مطمئن هستیم که این داوطلبین مثل همیشه خوش می‌درخشند و انتظار از خانواده‌های داوطلبان است که یک فضای امن و آرام را برای این داوطلبان بزرگوار مهیا کنند تا بتوانند به بهترین نحو ممکن آزمون دهند و در رشته مورد نظر پذیرفته شوند.

فرماندار ممسنی هم در بازدید از حوزه برگزاری آزمون دانشگاه آزاد ممسنی به خبرنگار آنا گفت: امسال در سطح شهرستان ممسنی حوزه‌های برگزاری کنکور سراسری ویژه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در چند مکان از جمله دانشگاه‌ها و مدارس شهرستان برگزار شد.


عبدالکریم انصاری افزود: در بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی ممسنی به‌عنوان موسسه برگزاری کنکور همه‌چیز خوب و سیستم سرمایشی مناسب بود و عوامل اجرایی، مراقبین و رابطین حوزه‌ها همه با انگیزه پای کار بودند و داوطلبان در کمال آرامش در آزمون سراسری شرکت کردند.

وی ابراز امیدواری کرد که امسال نیز مثل گذشته داوطلبان موفقیت‌های خوبی کسب کنند.

فرماندار ممسنی گفت: به خانواده‌های داوطلبین این نوید را می‌دهیم که آزمون امسال با تدبیر کامل و در کمال آرامش برگزار شده و اگر شایعه‌ای هم باشد مردم توجهی نکنند و به لطف خداوند بزرگ همه چیز، به خوبی پیش می‌رود.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • «برنامه بی‌واسطه» دستاوردهای محققان دانشگاه آزاد اسلامی را به تصویر کشید
  • سال گذشته اردوی راهیان نور با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان برگزار شد
  • معاونان و مدیران فرهنگی سفیران دانشگاه در معرفی دستاورد‌ها هستند
  • دیدار مدیران مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان+تصاویر
  • دیدار مدیران کل امور اتباع و فنی و حرفه‌ای استان قزوین
  • ماراتُن علمی متقاضیان آزمون سراسری برای تصاحب صندلی‌های دانشگاه‌ها