Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی درگذشت مدیرکل پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری و سرپرست شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی ضمن تسلیت درگذشت این استاد جوان و فرهیخته، پیشنهاد نامگذاری یکی از کلاس‌ها یا دفاتر فناوری این دانشگاه به نام ایشان را مطرح کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر سلیمان اسماعیل‌زاده‌ها، استادیار گروه مهندسی برق و مدیرکل پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی قزوین روز گذشته به دیدار حق شتافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرحوم دکتر اسماعیل‌زاده‌ها که مهرماه سال ۱۳۹۹ به سمت مدیرکل پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی قزوین منصوب شده بود، افتخاراتی از جمله، برگزیده پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ۱۳۸۱، پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ۱۳۸۲، رتبه اول کارشناسی ارشد ۱۳۸۵ و مقام اول ربات امدادگر واقعی در مسابقات Iran open 2006 را در کارنامه خود داشت. 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر روح‌اله دهقانی فیروزآبادی، معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری و سرپرست شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی، درگذشت دکتر اسماعیل‌زاده‌ها را تسلیت گفت. متن پیام به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

خبر درگذشت استاد جوان و فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، جناب آقای دکتر اسماعیل‌زاده‌ها بسیار تاسف‌بار بود. از دست دادن یک استاد پرتلاش و پرانگیزه و انرژی در اعتلای حوزه پژوهش و فناوری در دانشگاه برای دانشجویان، استادان و خانواده عزیز ایشان قطعا مصیبتی جبران‌ناپذیر خواهد بود.

اینجانب ضمن تسلیت به خانواده محترم ایشان، همکاران و دانشجویان عزیز دانشگاه، برایشان آرزوی غفران و رحمت واسعه الهی در ایام عزای حسینی دارم و به اعضای هیئت رئیسه استاد قزوین پیشنهاد می‌کنم برای ادای احترام و قدرشناسی زحمات ایشان در دانشگاه، یکی از کلاس‌ها یا دفاتر فناوری به نام ایشان نام‌گذاری شود.»

خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) این ضایعه را به جامعه علمی و دانشگاهی کشور تسلیت می‌گوید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامي دانشگاه آزاد قزوین کروناویروس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین اسماعیل زاده ها پژوهش و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۵۶۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری یادبود نوازنده فقید در فرهنگسرای ارسباران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای ارسباران، ویژه‌برنامه «ساغر شکسته» یادمان هنرمند فقید شایان یزدی‌زاده نوازنده و مدرس تمبک، دف و سازهای کوبه‌ای ساعت ۱۸ سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت‌ در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

جسخنرانی مهران امیراصلانی نوازنده و مدرس موسیقی، نمایش مستندی از زندگی شایان یزدی‌زاده و نمایش کلیپی از فعالیت‌های این هنرمند در عرصه موسیقی از بخش‌های این برنامه است.

گروه‌نوازی تمبک، گروه «زمان» به سرپرستی محمود جعفری، هم نوازی و ساز و آواز مظفر شفیعی (آواز)، سعید آذرنوش (تار)، امین پرویززاده (کمانچه)، هم نوازی و ساز و آواز پوریا اخواص (کمانچه و آواز)، نازنین پدر ثانی (تمبک)، امیر طاهری (سه‌تار)، تک نوازی تار توسط پانیذ مجاهدنیا، همنوازی و ساز و آواز یمین غفاری (تار)، سعید فهیمی (نی)، مهران امیراصلانی (تمبک)، حسین علیشاپور (آواز) اجراهای موسیقایی این ویژه برنامه را تشکیل می دهند.

شایان یزدی‌زاده (زاده ۱۲ اردیبهشت ۱۳۶۶ و درگذشته در یکم فروردین ۱۴۰۳) نوازندگی را از ۱۰ سالگی با ساز تمبک آغاز کرد و زیر نظر استادانی همچون مهران امیراصلانی، کامبیز گنجه‌ای، پژمان حدادی و ارژنگ کامکار به فراگیری این ساز پرداخت و از سال ۱۳۸۵ ساز تار را نزد عرفان گنجه‌ای و آیدین علیانسب فرا گرفت.

این هنرمند فقید با گروه‌های مختلفی از جمله آوای رود، بیان(شورانگیز)، باشا و ایل به عنوان نوازنده تمبک همکاری داشته و کنسرت‌های متعددی با علیرضا قربانی، سالار عقیلی، سینا سرلک و علی رستمیان اجرا کرده است.

حضور در این برنامه برای عموم علاقه‌مندان آزاد و رایگان است و برای شرکت در آن می‌توانید به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنید.

کد خبر 6090251 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • طرح استفاده از انرژی خورشیدی در دانشگاه آزاد شهرقدس عملیاتی می‌شود
  • نام‌گذاری معبر ورودی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان به‌نام «استاد فروغی»
  • برگزاری یادبود نوازنده فقید در فرهنگسرای ارسباران
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • «برنامه بی‌واسطه» دستاوردهای محققان دانشگاه آزاد اسلامی را به تصویر کشید
  • سال گذشته اردوی راهیان نور با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان برگزار شد
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد