Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قزوین دهمین دوره مسابقات مناظره در قزوین با حضور ۱۸ تیم از دانشگاه‌های استان برگزار شد و پس از طی مراحل مختلف تیم «مصاف» از دانشگاه فرهنگیان و تیم «پیشگام» از دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) به فینال رسیدند و با گزاره «اخلاق و معنویت بدون آزادی ممکن نیست» باهم به رقابت پرداختند که در نهایت تیم پیشگام از دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) پیروز این دوره از مسابقات شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، مرحله پایانی و آیین اختتامیه دهمین دوره از مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران، شب گذشته آخرین روز آبان ۱۴۰۰ در دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین برگزار شد. در این مسابقات که با حضور ۱۸ تیم از دانشگاه‌های بین‌المللی امام خمینی (ره)، فرهنگیان، علمی-کاربردی و پیام نور برگزار شد. پس از طی مراحل مختلف تیم «مصاف» از دانشگاه فرهنگیان و تیم «پیشگام» از دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) به فینال رسیدند و با گزاره «اخلاق و معنویت بدون آزادی ممکن نیست» باهم به رقابت پرداختند که در نهایت تیم پیشگام از دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) پیروز این دوره از مسابقات شد.

آزاداندیشی دغدغه درونی دانشجویان باشد

فرشاد پیله‌چی، رئیس جهاد دانشگاهی قزوین در این مراسم ضمن تشکر از کادر اجرایی و برگزارکنندگان این دوره از مسابقات، اظهار کرد: آزاداندیشی سال‌هاست که دغدغه‌ی حاکمیت و به ویژه شخص رهبر انقلاب اسلامی ست؛ ایشان آرا و نظرات متعددی درباره این موضوع را از دهه هفتاد تا کنون مطرح کرده‌اند.

وی ادامه داد: در مناظرات اصالت بر شیوه استدلال و فن بیان است و هیچ ارزش گذاری درباره درست و یا نادرست بودن مواضع نمی‌شود.  انتظار داریم و دعوت می‌کنیم دانشگاه‌های استان در خصوص این موضوع تمرکز کنند و آزاد اندیشی در سطح مسابقات متوقف نشود.

پیله‌چی تصریح کرد:به دانشجویان توصیه می‌کنم منتظر نهادهای حاکمیتی و دولتی برای اجرای آزاداندیشی نباشند. این امر باید دغدغه درونی خودشان باشد و مستمر در پی ایجاد آن باشند. تا موضوعی در خود دانشجو دغدغه و ضرورت نشود تلاش از سوی ما فایده زیادی نخواهد داشت.

این مسئول بیان کرد: بدانید که آزاد اندیشی هم برای رشد فردی و هم برای رشد جمعی ما ضرورت دارد. دانشجو اگر در سطح دانشگاه آداب گفتگو را نیاموزد کف خیابان و به نادرست صدایش را بلند می‌کند و کارهای دیگری که نباید، اتفاق می‌افتد؛ امیدواریم همه نیک و آزاد بیندیشیم.

برگزاری جلسات آزاداندیشی در دانشگاه‌ها تسهیل شود

سمیه بکشلو، مدیر سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان قزوین در این برنامه اظهار کرد: امسال که به لطف خدا دهمین دوره مسابقات ملی مناظره را پشت سر می‌گذارم دارای نگاه متفاوت‌تری به مسابقات شده‌ام؛ در ابتدا از دانشگاه‌های آزاد اسلامی قزوین، دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) و فرهنگیان به جهت همکاری‌های بی‌دریغشان متشکرم.

وی ادامه داد: آزاداندیشی در دانشگاه‌ها اتفاق نمی‌افتد مگر آنکه رؤسای دانشگاه‌ها و متولین فرهنگ و سیاست خود آزاداندیش باشند و آزاداندیشی پیشه کنند.

بکشلو بیان کرد: ما امکان برگزاری آزاداندیشی به ویژه در سطوح علمی جدی را در سطح جامعه  نداریم، به جهت حساسیتی که باید در سطح جامعه برای جلوگیری از آشفتگی‌های ذهنی صورت بگیرد ولی در دانشگاه به دلیل ظرفیت، امکان و چارچوب‌های اندیشه‌ای فضا برای این امر بسیار مستعد و فراهم است.

وی تصریح کرد: ما بایستی زمینه را برای آنکه دانشجو و استاد بدون لکنت، ترس از نمره و پرونده حراستی و امثالهم در کرسی‌های آزاداندیشی حضور داشته باشد، فراهم کنیم. از دیگر سو شرایط باید برای اخذ مجوزهای لازم و برگزاری این برنامه‌ها تسهیل شود. حقیقتاً فرآیندهای اداری گاهی کفش‌های آهنی را هم می‌شکنند!

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری مسابقات ملي مناظره دانشجويي قزوين دانشگاه بین المللی امام خمینی دوره از مسابقات دهمین دوره دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۵۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید مهلت ثبت نام مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، مهران محمدی با اشاره به برگزاری نخستین دوره مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید» در استان اردبیل اظهار کرد: این رویداد پیش از این در قالب دو مسابقه ملی پایان‌نامه و کتاب سه‌دقیقه‌ای اجرا می‌شد که در دور جدید، با تجمیع مسابقات قبلی و با عنوان مسابقات ملی سدید در ۵ بخش پایان‌نامه، کتاب، مقاله، طرح پژوهشی و اختراع برگزار می‌شود.
وی با اشاره به اینکه مسابقات در دانشگاه‌های ۲۱ استان کشور و ۳۰ واحد جهاددانشگاهی اجرا می‌شود، بیان کرد: در هر بخش شرکت‌کنندگان در مقاطع مختلف باید در سه دقیقه به ارائه دستاورد‌های علمی و مطالعاتی خود بپردازند تا بتوانند مورد ارزیابی داوران علمی قرار گیرند که شامل دانشجویان تمامی مقاطع تحصیلی همه دانشگاه‌های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین دانشگاه‌های خارجی مورد تأیید وزارتین می‌باشند.
مدیر انتشارات جهاددانشگاهی استان اردبیل با تشریح شرایط شرکت در بخش کتاب افزود: شرکت کنندگان می‌توانند کتاب خود و یا سایر نویسندگان و مترجمان را برای مسابقه انتخاب نمایند، اما باید تلاش شود تا آثاری که متناسب با مسائل و نیاز‌های کشور و ترجیحاً مروج آموزه‌های فرهنگی ایرانی و اسلامی باشد را مدنظر قرار دهند و آثار دیگر نیز باید از ارزش محتوایی کافی برخوردار بوده و مخالف با ارزش‌های فرهنگی رسمی کشور نباشد ضمن اینکه اولویت با کتاب‌هایی است که در دو سال اخیر به چاپ رسیده باشند و یا کتاب‌هایی که به لحاظ تاریخی، فرهنگی و علمی اثر گذار باشند.
محمدی گفت: در بخش پایان نامه فارغ التحصیلان و دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری می‌توانند با اولویت موضوعات کاربردی شرکت کنند، اما پایان‌نامه‌های مقطع کارشناسی پذیرفته نخواهد شد.
وی افزود: در بخش مقاله، مقاله ارائه شده باید در دوران دانشجویی شرکت‌کننده یا حداکثر دو سال بعد از آن در مجلات معتبر علمی داخلی یا خارجی منتشر شده باشد و در بخش اختراع نیز، اختراع ارائه شده باید مربوط به دوران دانشجویی شرکت‌کننده یا حداکثر دو سال بعد از دانش‌آموختگی ثبت و دارای گواهی ثبت اختراع از مرجع رسمی باشد.
مدیر انتشارات جهاددانشگاهی استان اردبیل خاطر نشان کرد: در بخش طرح پژوهشی، طرح ارائه شده باید در دوران دانشجویی شرکت‌کننده یا حداکثر دو سال بعد از دانش‌آموختگی به پایان رسیده باشد و دارای قرارداد و گواهی اتمام طرح و اعلام رضایت کارفرما برای ارائه در مسابقات باشد، در غیر این صورت شرکت‌کننده باید تعهدنامه عدم محرمانگی طرح را به دبیرخانه مسابقات تسلیم نماید.
محمدی با بیان اینکه مسابقات سدید بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی، بیانی و ایده‌پردازی در دانشجویان، کاربردی‌کردن پژوهش‌ها و تحقیقات دانشجویی، ترویج فرهنگ مطالعه و ترویج گفتمان علم است، اذعان داشت: مرحله کشوری این مسابقات پس از پایان مرحله مقدماتی استانی به صورت ملی اجرا خواهد شد.
وی گفت: دانشجویان دانشگاه‌های استان اردبیل و فارغ التحصیلانی که دو سال از تاریخ فراغت آن‌ها گذشته است، می‌توانند برای ثبت نام در بخش‌های مختلف این مسابقات با مراجعه به صفحه اختصاصی سدید اردبیل در سامانه فعالیت‌های فرهنگی به آدرس https://www.roytab.ir/Ard ۳ MT اطلاعات لازم را کسب و اقدام و یا با شماره ۰۴۵۳۳۷۴۹۵۰۷ داخلی ۱۱۵ و همراه ۰۹۱۴۹۵۱۱۴۶۱ ارتباط برقرار نمایند، ضمن اینکه کانال ارتباطی این مسابقات در پیام رسان ایتا به آدرس @Ard ۳ MT بصورت مدام اطلاعات و اخبار جدید را ارائه خواهد کرد.
مدیر انتشارات جهاددانشگاهی استان اردبیل در پایان تصریح کرد: مهلت ثبت‌نام در این رویداد علمی و فرهنگی تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ تمدید شده و زمان برگزاری مسابقات بخش استان اردبیل، اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ خواهد بود.

دیگر خبرها

  • تجمع دانشجویان قزوینی در حمایت از خیزش دانشجویان در آمریکا
  • برگزاری تجمع دانشجویی «تا مسجدالاقصی» در قزوین
  • مسابقات رباتیک با شرکت بیش از یک هزار دانش‌آموز برگزار می‌شود
  • حمایت دانشجویان استان قزوین از خیزش سراسری دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا
  • تجمع دانشجویان قزوینی در حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • سال گذشته اردوی راهیان نور با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان برگزار شد
  • تمدید مهلت ثبت نام مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»
  • معرفی برگزیدگان مسابقات تنیس روی میز و بدمینتون منطقه یک کشور
  • قهرمانی دانشگاه آزاد شیراز در مسابقات تنیس روی میز منطقه یک کشور
  • پایان مسابقات بدمینتون زیر ۱۳ سال سمنان