Web Analytics Made Easy - Statcounter

حافظه پوردهقان مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز در پاسخ به تعدادشرکت های فناور در این رویداد گفت: ما با بیش از صد و ده شرکت فناور و خلاق، ایده، گروه و هسته پژوهشی در رویداد گام دومدانشگاه آزاد اسلامی حضور داریم. حدودا پنجاه ایده فعال و پخته برای شرکت در نمایشگاه مطرح شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: چهل و هفت شرکت فناور و خلاق داریم که از این تعداد، هفده شرکت دانش‌بنیان به استقلال اقتصادی و همچنین تجاری‌سازی محصولات خود رسیده‌اند. همچنین بیش از دوازده گروه و هسته پژوهشی که اصلی‌ترین آن‌ها در حوزه مکانیک، رباتیک، علوم شناختی،مدیریت و بهره‌وری فعالیت دارند، در نمایشگاه عصر امید حضور خواهند داشت. 

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد قزوین درخصوص اشتغال‌زایی شرکت‌های دانش‌بنیان این دانشگاه تشریح کرد: اغلب این شرکت‌های فناور توسط دانشجویان نخبه و فارغ التحصیلان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی بنیان‌گذاری شده‌اند که به همان نسبت دانشجویانمشغول به کار هستند. در این جریان ایده‌های تیم‌های دانشجویی پخته می‌شوند، در مراکز رشد به بار می نشینند و منتج به شکل گیریشرکت و واحد های فناور می‌شوند. 

به گفته وی، این یک فرآیند دفعی نیست، بلکه شامل یک استمرار و پیوستگی است که بنیان و پایه‌ریزی اولیه‌اش توسط دانشجویان صورت می‌گیرد.

مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد قزوین پیرامون نقاط ضعف و قوت شرکت‌کنندگان این رویداد بیان کرد: یکی از نقاط ضعف آن است که سیستم آموزش عالی ما همواره آموزش محور بوده‌است که فارغ التحصیلان پس از اتمام تحصیلات خود جویای کار می‌شوند. هدف از این رویداد آن است که فاصله بزرگی که بین فارغ التحصیلان، اساتید، دانشجویان و جامعه دانشگاهی با جامعه متقاضی آن‌ها یعنی صنعت و بازار وجود داشته است را تا حدودی پوشش دهد.

پوردهقان تصریح کرد: در رویداد عصر امید، ایده‌ها و تخصص‌های کاربردی و صنایع مربوط به هم معرفی می‌شوند. این نمایشگاه در هشت حوزه اصلی برپا می‌شود که از آن‌ها می‌توان به حوزه کشاورزی و گردشگری، صنایع تبدیلی و خودرو، هوش مصنوعی و رباتیک، نساجی و چرم را اشاره کرد. 

او ادامه داد: واحد قزوین در حوزه‌های مهمی مانند ماشین‌آلات و تجهیزات فناورانه، مرکز تحقیقات مکانیک و رباتیک، فناوری اطلاعات واقتصاد دیجیتال سرآمد کشور است. از دیگر زمینه‌های فعالیت این واحد می‌توان به صنایع خلاق، فرهنگی‌هنری و گردشگری که دانشکدهمعماری و شهرسازی و دانشکده مدیریت مطالعاتی در رابطه با آن دارند، اشاره کرد. 

حافظه پور دهقان در پایان در ارتباط با تاثیرگذاری این رویداد گفت: بنده آن را از دو جنبه مثبت ارزیابی می‌کنم؛ اول از جنبه هم‌افزایی بین واحدها و این‌که خانواده دانشگاه آزاد در قالب این رویداد دور هم جمع می‌شوند و شاید خیلی از نیاز ها و فضای اشتراکی کمک می‌کند که این تعامل موثرتر شکل بگیرد؛ دوم آن‌که در مقطع فعلی، دانشگاه آزاد اسلامی به کمک این رویداد خیلی سریع‌تر به سمت دانشگاه نسل چهارم که همان دانشگاه مهارت محور است، پیش می‌رود.

خبرنگار: حدیثه کاظمی

انتهای خبر/ 

کد خبر: 1141060 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۶۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت

ایسنا/بوشهر قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با حمایت مدیران ارشد سازمانی و همت همکاران در استان‌ها، برخی از واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در بسیاری از حوزه‌ها، برندی معتبر در کشور شده‌اند که پیشنهاد می‌شود صنایع حتماً از این واحدها استفاده نمایند.

به گزارش ایسنا، سروری‌مجد روز شنبه ۸ اردیبهشت در جریان بازدید از پتروشیمی های مستقر در عسلویه  با اشاره به برخی طرح‌های دانشجویی و دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی تشریح کرد: یکی از طرح‌هایی که با استقبال از سوی دانشجو و صنعت روبرو بوده، طرح پویش است که دانشجویان به‌عنوان نیروی کار، برای تجربه‌اندوزی و با حداقل هزینه به صنایع معرفی خواهند شد و پس از اتمام تحصیل، صنایع به انتخاب خود می‌توانند مستعدترین‌ها را جذب کنند. همچنین مدارس عالی مهارتی به‌عنوان طرح راهگشا با توجه به نیاز صنایع و رفع این نیازها در مناطق تأسیس می‌شوند.

وی اضافه کرد: مزیت مهم دانشگاه آزاد اسلامی، وجود آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های پیشرفته و مجهز است که با توجه به یکپارچگی دانشگاه، این ظرفیت‌ها در خدمت هر واحد دانشگاهی در هر استان به‌عنوان پشتیبان برای انعقاد قرارداد با صنایع قرار می‌گیرد. این اقدامات نشان‌دهنده تحولاتی است که در دانشگاه به وجود آمده تا آینده‌ای روشن برای دانشگاه، کشور و نسل جوان ترسیم شود.
دانشگاه آزاد کریدر واسطه‌ای برای ورود توانمندی‌ها به استان‌هاست
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر نیز با بیان اینکه در مدیریت جدید دانشگاه، دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان مجموعه یکپارچه و ید واحد در مسائل دانشگاهی و کشوری ایفای نقش می‌کند، گفت: آن چیزی که در استان بوشهر به‌عنوان چالش یا مزیت وجود دارد در حقیقت دغدغه یا فرصتی برای کل دانشگاه آزاد اسلامی است.
سعید رازقی ادامه داد: در کل استان‌ها با توجه به فرصت‌های موجود، ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی از طریق دانشگاه آن استان پای‌کار آورده می‌شود و در حقیقت این دانشگاه در هر استان، مدخل و کریدر واسطه‌ای برای ورود توانمندی‌های پژوهشی، آموزشی و مهارتی دانشگاه به استان‌هاست.
وی با اشاره به وجود نفت، گاز، پتروشیمی، دریا و نخیلات در استان بوشهر بیان کرد: امید است با این حس همکاری و علاقه‌مندی موجود در دانشگاه و صنایع مستقر در عسلویه با انعقاد قراردادها و تفاهم‌نامه‌های همکاری، آنچه به‌عنوان مأموریت در حوزه‌های ذکر شده برای دانشگاه در نظر گرفته و در استان بوشهر عملیاتی و به منصه ظهور رسانده شود.
دانشگاه‌ها راهگشای صنایع هستند
مدیر فنی مجتمع شرکت دماوند انرژی عسلویه نیز با ابراز علاقه‌مندی ارتباط با دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: بستر همکاری فراهم است و از چند جهت می‌توان این ارتباط را پیش برد.
غلامرضا یعقوب‌زاده با بیان اینکه می‌توان تلفیق صنعت و دانشگاه را پیش برد، افزود: این پتروشیمی می‌تواند پذیرای دوره‌های کارآموزی دانشجویان دانشگاه باشد که امکانات رفاهی نظیر خوابگاه نیز مهیاست و قطعاً در طرح‌های توسعه‌ای از این گروه از دانشجویان می‌توان بهره برد.
وی با بیان اینکه در بخش R&D نیز می‌توان از ظرفیت دانشگاه بهره گرفت، مطرح کرد: در بخش فنی چالش‌هایی وجود دارد که با توجه به اینکه دانشگاه و دانشجویان به دانش روز مسلط هستند، به‌ویژه در بحث افزایش بهره‌وری و بهینه‌سازی و نیز افزایش ایمنی و کارایی تجهیزات می‌توانند راهگشای صنایع باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عملیات «وعده صادق» امید به مقاومت در سایر کشورها را افزایش داد
  • ایران هلث ۱۴۰۳ محفل توسعه تعاملات بین المللی فناورانه
  • دو محصول ایرانی به جمع فینالیست‌های جشنواره صنعت بازی منا پیوست
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • سودآوری بالای صنعت لنج‌سازی در قشم
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • مقابله فناورانه با چالش‌های استارت‌آپی/ کسب‌وکارهای نو در رشته‌های روانشناسی و مامایی ایجاد شد